AKTUELNO

Zadrugari ne miruju.

Sada već bivša zadrugarka Rada Vasić zapržila je čorbu zadrugarima kada je za ovonedeljnog vođu odabrala Mariju Kulić. Kulićka je na današnjoj raspodeli budžeta iskoristila priliku da svakom u lice kaže svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći haos nastao je na samom kraju raspodele budžeta, kada je Marija odlučila da Lazara Čolića Zolu, Milana Jankovića Čorbu i Kristijana Golubovića ostavi bez budžeta. Kristijanov budžet Marija je namenila Vladimiru Tomoviću, zbog toga što se isprečio između Golubovića i nje tokom jedne od svađa. Golubovića je iznervirao Marijin potez, pa je uzeo novac, bacio ga na Mariju, a potom ju je i pljunuo. Obezbeđenje je uletelo u kuću kako bi sprečilo da dođe do većeg haosa, a Kulićke su izgorele od besa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svakog ponedeljka, i večeras je voditelj Milan Milošević ušao na imanje, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Marija će večeras odabrati omiljenu osobu i dva potrčka, a jedno je sigurno, ovo će izazvati dodatnu pometnje. Milan će nakon Marijinog izbora sa zadrugarima prečešljati sve teme koje su obeležile nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite uz televiziju Pink jer nas očekuje još jedno zanimljivo veče!

Autor: M. P.