AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Još jedna uzbudljiva životna priča očekuje vas u novoj epizodi emisije “DNK” večeras od 23 časa na TV Pink. Natalija Simović će uz pomoć najpreciznije DNK analize pokušati da novim učesnicima donese istinu i mir za kojim tragaju. 

Ovog puta, pomoć je zatražila Sandra, koja želi da dokaže suprugu Dušku da je biološki otac šestoro dece. 

On sumnja za ovog malog, on je nešto načuo. Nemoj da slušaš nekoga tamo , drugo je kad mene zatekneš, da ti vidiš – rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru sa Natalijom, Duško je otkrio da je njegova supruga zaljubljive prirode i da je veoma rano želela da se uda.

Ona je sa 12 godina već počela uveliko da se udaje – rekao je Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle 17 godina zajedničkog života Sandra i Duško su podneli dokumenta za razvod braka. Sandra tvrdi da su deca Duškova ali on ima jake sumnje jer kako kaže postoje ljudi koji su je videli u preljubi.

Non-stop je na telefonu, ulazi ljudima u brakove – objašnjava Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, prema Duškovim rečima rečima, najbliža komšinica tvrdi da je bila u susednoj sobi kada je Sandra načinila prevaru. Spominje i video snimke gde se vidi preljuba.

Čovek vas je tri dana pratio, treći dan vas je uhvatio na gomili, gledao vas, goli, kao od majke rođeni. Kad sam došao iz Nemačke, jel sam ti uhvatio telefon u ruke i video da se dopisuješ sa nekim čovekom? – kaže Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Na sve to Sandra ima jedan odgovor, da je nikada nije uhvatio na delu i da su to sve reči zlih ljudi.

Kako bi stala na put svim pričama, Sandra je odlučila da pozove emisiju “DNK” i da konačno dokaže Dušku da je otac njihove dece.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Sandra u pravu i da li je Suško otac šestoro dece, ali i šta će doneti rezultati analize, sazanaćete u emisiji “DNK” večeras u 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka