AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera u Srbiji, a pored totala, ružičasta televizija ostvarila je prednost među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije, u kategoriji ženske publike.

Pinkova informativna redakcija je ostvarila zapažene rezultate u danu iza nas. Čak 19 odsto gledalaca je na televiziji Pink pratilo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz sedišta Srpske napredne stranke povodom formiranja nove Vlade.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je “Nacionalni dnevnik u 10”, “Popodnevni dnevnik”, kao i kratka forma vesti “Minut, 2”.

Kada govorimo o zabavnim formatima, čak 23 odsto publike je pratilo kratku dnevnu formu vesti o poznatima “Premijera”.

Foto: Pink

Izbor verne Pinkove publike bio je i naš domaći serijski program: istorijsko-ljubavni spektakl “Jugoslovenka” ostvario je fantastične rezultate i ušao na listu najgledanijih formata na svim televizijama.

Podjednako gledan bio je i inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Zakletva” i “Surova ljubav” ušle su u sam vrh gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju lejt najt emisiju “Ami G Show”. Gostovanje pobednika “Zadrugovizije” kod Ognjena Amidžića pratilo je više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila je i četvrta sezona “Zadruge”. Pored toga što su sva uzbudljiva dešavanja gledaoci pratili u direktnim uključenjima, 22 odsto publike bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost