AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparazzo lov".

Novo izdanje emisije od koje strepe poznati, “Paparaco lov”, na programu TV Pink je i večeras od 22 časa. Sve ono što su poznati pokušali da sakriju, snimila je ekipa “Paparaco lova”, a kroz najzanimljivije priče će vas i ove nedelje voditi Ana Pendić Radoš.

Ana Sević će za mesec dan dobiti drugo dete, ovog puta sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, a otkako je objavila srećne vesti, povukla se iz javnosti. Međutim, ekipi “Paparaco lova” nije mogla da umakne. Kako Ana izgleda u osmom mesecu trudnoće, videćete večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoznatiji paparaci u Srbiji pratili su i Aninog bivšeg muža Darka Lazića, koji je u prethodnom periodu drastično smršao. Kako provodi dane i da li je u njegovoj vezi sa Marinom Gagić sve u redu, otkriva “Paparaco lov”. 

Foto: TV Pink Printscreen

Oštrom oku “Paparaco lova” nije promakla ni Anastasija Ražnatović. Iako svoj privatni život drži u tajnosti, naši paparaci uspeli su da je nekoliko puta uhvate sa dečkom Đorđem. Ipak, čini se da ovog puta u njihovoj vezi nije baš sve u najboljem redu. Naime, nakon čarke, Anastasija i Đorđe su iz provoda otišli odvojeno, a sve to zabeležila je kamera “Paparaco lova”.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Bekvalac dugo nije bila na meti naših paparaca, te su je u protekloj nedelji pratili u stopu. Šta radi kada nema mnogo nastupa, gde živi i zbog čega se preselila, videćete večeras u 22 časa na Pinku. 

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na celokupnu situaciju sa koronavirusom, najviše su pogođeni pevači. Iako su počeli da nastupaju na malobrojnim mestima u Srbiji, većina i dalje nije u prilici da radi. Ekipa “Paparaco lova” pratila je neke pevačice, koje su izgleda rešile da potraže drugi posao. Da li Stojanka Novaković Stoja prelazi u čistačice, a Zorica Marković u vozače autobusa, saznaćete u “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo zbog koronavirusa, klubovi i kafići rade do 23 časa, a čini se da su poznati našli rešenje i za to. Gde se javne ličnosti provode posle 23 časa, otkriva “Paparaco lov”.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije “Paparaco lov” večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Sević

#Anastasija Ražnatović

#Danijel Nedeljković

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#Nataša Bekvalac

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Stojanka Novaković Stoja

#Televizija Pink

#Zorica Marković

#emisija