AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je na programu TV Pink i ovog četvrtka od 22 časa. I ovog puta mladenci u salu ulaze vezanih očiju i leđima su okrenuti jedno drugom. Saznaće sve što ih interesuje, ali neko vreme neće moći da se vide. I kroz ovu epizodu i pripreme za venčanje vodiće vas Milica Kon.

Ovonedeljni mladoženja je Borislav Lazić koji ima 33 godine i dolazi iz Beograda. Po zanimanju je ugostitljelj, a do sada se nije ženio i nema dece.

Doručak u krevet, mogu da je iznenadim, nije problem – rekao je Borislav u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa procenio je da je njegova idealna partnerka Nevena Bojičić koja ima 31 godinu, takođe dolazi iz Beograda i radi kao kasirka u trgovini. Ima iza sebe jedan brak, koji je trajao šest meseci, kao i jedno dete. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Jedan od najboljih srpskih astrologa, Luna, će im na osnovu njihovih horoskopskih znakova pomoći da se bolje upoznaju.

Umeš jezikom da ošineš kako neko ne može rukom, ume veoma oštra da bude kad je nepravda u pitanju – rekla je Luna o ovonedeljnoj mladi.

Foto: TV Pink Printscreen

I Nevena i Borislav su beznadežni u ljubavi, zbog čega su i odlučili da se prijave ua naš jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će ovaj susret biti sudbonosan i da li su Nevena i Borislav jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Nevena i Borislav idealni partneri, saznaćete u prvoj epizodi treće sezone emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 22. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka