AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Uz udeo u gledanosti od 19 odsto, televizija Pink je bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Pored totala, ružičasta televizija je u odnosu na sve televizije bila gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, kao i među urbanom populacijom. Ubedljivo najveću prednost u odnosu na sve emitere, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma ostvarila u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa blizu 1.000.000 gledalaca i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je “Jutarnji dnevnik” koji je gledalo 29 odsto auditorijuma, zatim “Nacionalni dnevnik u 10”, kao i “Popodnevni dnevnik”. Sa čak 23 odsto publike, “Novo jutro” bilo je najgledaniji jutarnji program u Srbiji: kako u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih televizija, tako i u odnosu na jutarnji program Javnog servisa Srbije.

Foto: Pink

Domaći serijski program privukao je pažnju verne Pinkove publike: na listu najgledaniih formata upisao se i istorijsko-ljubavni spektakl “Jugoslovenka” koji se emituje svakog radnog dana u 20 časova. Fantastične rezulate ostvario je i inostrani igrani program: serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Jelena Simonović

Uspeh je postigla i naša zabavna redakcija. Publika je u velikom broju pratila kratke dnevne forme vesti o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu emisije od koje strepe poznati “Paparazzo lov”, dok je čak 22 odsto gledalaca pratilo emisiju “DNK”.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge” okupirala su pažnju publike u regionu. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 27 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink