AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Neobična životna priča i komplikovani porodični odnosi očekuju vas i ove srede od 23 časa u novoj epizodi emisije “DNK”. Uz pomoć najpreciznije DNK analize, Natalija Simović će pokušati da novim učesnicima donese mir i istinu za kojom toliko tragaju.

U ovonedeljnoj emisiji pomoć je zatražio Milan, koji želi da dokaže da nije deda detetu koje njegov sin ima u vezi sa Danijelom.

Želim da dokažem da nisam ja biološki deda, a da ni moj sin nije otac deteta – rekao je Milan na počeku razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milanov sin i Danijela bili su u trogodišnjoj vezi, međutim on odlazi u Italiju da radi, a ona ostaje kod njegovih da ga čeka. Ipak, veoma brzo se saznaje da se on vratio prethodnoj ženi koja živi u Italiji i sa kojom takođe ima dete. 

Mnogo sam ga volela, a on me je vrteo oko malog prsta – rekla je Danijela Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijela se oseća izdanom, a Milan želi da reši situaciju sa snajkom i tvrdi da dete koje imaju nije od njegovog sina. 

Ona je bila mučena, napaćena, to je njen problem. Tražila je zahtev da je slobodna sa svojim detetom, znači komuniciranje je završeno – rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijela tvrdi da nije prvi put prevarena i da je jedno vreme živela sa Milanovim sinom i još jednom ženom u istoj kući. 

U jednoj kući smo živele nas dve žene. Ja sam pala u veliki stres – rekla je Danijela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi jednom zauvek saznao istinu i rešio problem sa Danijelom, Milan je rešio da pozove emisiju “DNK” i sazna da li je njegov sin otac njenog deteta.

Da li je Milan u pravu ili je Danijal dete dobila sa njegovim sinom, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” u sredu 11. novembra od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka