AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu "Braka na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je na programu i večeras od 22 časa na TV Pink. Kroz još jednu priču o potrazi za idealnim partnerom i pripreme za potencijano venčanje vodiće vas Milica Kon.

Večeras prelepa Beograđanka prvi put staje pred matičara – ovonedeljna mlada je Ana Marković koja je diplomirani ekonomista, strastveni navijač partizana, a do sada se nije udavala.

Imam 43 godine, diplomirani sam ekonomista, menadžer za mala i srednja preduzeća i bivši sportista – rekla je Ana u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije “Brak na neviđeno” joj je za partnera izabrao bajkera i preduzetnika, Dejana Markovića iz Vladimirovaca. Obožava motore i lepe žene, ali se do sada nije ženio.

Ko se nije vozio na motoru, onda ne može da se objasni – rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta u trećoj sezoni “Braka na neviđeno”, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Kako bi se bolje upoznali, pomoći će im VIP gost – popularna pevačica Sandra Afrika.

Da li ste ljubomorni? Pošto sam videla da je mlada lepa i zgodna – pitala je Sadnra Dejana, a saznanje da je mlada lepa i zgodna mu se veoma dopalo.

Foto: TV Pink Printscreen

I zvezde će reći svoje o ovom paru, uz pomoć astrologa.

U slučaju da se danas udaš, tek otvaraš sezonu udaja, što se kaže – rekla je astrolog Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas epizoda puna preokreta, neizvesna do samog kraja, a da li su psiholozi doneli dobru odluku i da li su Ana i Dejan jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Ana i Dejan idealni partneri, saznaćete u novoj epizodi treće sezone emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Sandra Afrika

#Televizija Pink

#VIP gost

#emisija

#jedinstveni šou program za upoznavanje

#voditeljka

#šou program za upoznavanje