AKTUELNO

Dok je Maca saznao srećne vesti, devojkama na polju ljubavi ne ide sjajno.

Kako je danas, za mnoge, ozloglašeni petak 13. i to još u ovoj 2020. godini za koju bi većina volela da se nikad nije dogodila, tema današnjeg „Zornjaka“ na RED TV-u bila su praznoverja i sujeverja. Kako bi otkrili sve o tom broju 13 – da li je baksuzan ili ne, ako ne, koji brojevi jesu – Dragan Marinković Maca i njegove koleginice Anđela Ašanin i Anđela Kostić ugostili su numerologa Vladanu Kseniju Trajić i tumača tarot karata Anu, koja je poznatija kao Tarot Bejb.

Foto: RED TV Printscreen

Nakon što je Vladana otkrila da je svom imenu dodala srednje ime Ksenija zbog numerologije, Anđelu je zanimalo da li je zaista broj 13 toliko baksuzan.

Broj 13 je sve suprotno od toga, mislim da je nepravedno ozloglašen. U numerologiji je 13 jedan od najboljih brojeva: u sebi sadrži broj jedan, kao broj Sunca, u numerologiji život, vitalnost, i trojku koja je Jupiter i označava srećne okolnosti – a onda otkrila koji brojevi jesu baksuzni:
Ako pričamo o energiji, onda je 22 loš broj. Na primer četvorka nije ozloglašen, ali je težak, to je karmički broj. To je Saturn donosi blokade, tako da u smislu težine i četvorka je loš broj.

Foto: RED TV Printscreen

Dve Anđele su potom izrazile želju da im Ana uživo u „Zornjaku“ otvori tarot, a najviše ih je zanimala ljubav. Međutim, obe nisu čule ono što su htele. 

Ljubav me zanima, u ljubavi nema ništa. Ima nešto, ali me zanima u kom smeru će to da ide – pitala je Anđela Ašanin, a onda je Ana otvorila tarot:
Čoveče, ovo ti je baš katastrofalno. Ti od početka znaš da te laže, ali te neuspešno laže. Sada pokušavaš da se oslobodiš, ali te je đavo uhvatio pod svoje. Nema nikakve sreće na polju budučnosti, tako da se oslobodi dok možeš. Imaš nepravdu, đavola, lažova, loše okolnosti i jedino što ti se savetuje kao dobro jeste da raskineš.

Foto: RED TV Printscreen

Drugu Anđelu je zanimalo da li će se uskoro udati, s obzirom na to da je u vezi već sedam godina.

Moraš više da ga pritiskaš, ali ti nije katastrofalno kao njoj. Na polju problema imaš emotivnu blokadu. Na polju rešenja imamo prevazilaženje prethodnih problema. Na polju sadašnjosti, karta AS mačeva je prilika da se okrene novi list, da oštrinom uma nešto odlučimo i to nas vodi u pobedu. Po ovome, nećeš se udati skoro, ali moraš da ga smaraš – rekla je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

I dok su devojke otvarale tarot, Macu je zanimalo da Vladana pogleda šta prema numerologiji očekuje njegovu ženu.

Njen lični broj je 9, ima drugi stepen i dobro je što je rođena danju, to je super. Po ovome Maco od avgusta 2021. ćeš postati otac ili će zatrudneti u naredne dve godine. Dva je plodnost, petica je dete, trojka je trudnoća, tako da su 2021. i 2022. period začeća i rađanja – rekla je Vladana.

Foto: RED TV Printscreen

Foto: RED TV Printscreen

Ostaje da vidimo da li će Maca zaista postati otac, a ono što je sigurno jeste da ukoliko ste današnju epizodu propustili, a zanima vas numerologija i tarot, možete je potražiti na Red Network youtube kanalu. I ne zaboravite: gledajte „Zornjak“ svakog radnog dana od 7 do 9 časova i reprizno od 14 časova na RED TV-u!

Autor: M.Đ.

#Anđela Ašanin

#Anđela Kostić

#Dragan Marinković Maca

#Jutarnji program

#Red Tv

#Zornjak

#voditeljka