AKTUELNO

Novu nedelju Televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere i bila gotovo duplo gledanija od drugoplasirane komercijalne televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je znalajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među publikom sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske populacije: kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emiisja svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i ostali formati naše informativne redakcije: “Nacionalni dnevnik u 10”, “Popodnevni dnevnik”, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pažnju milionskog auditorijuma privukao je i naš serijski program. U danu iza nas, istorijsko-ljubavni spektakl “Jugolovenka” se pozicionirao visoko na listi najgledanijih formata na svim televizijama. Podjednako gledan bio je i Pinkov inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Verna Pinkova publika pratila je dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge”. Pored uživo uključenja, 16 odsto auditorijuma pratilo je direktna prenos proslave slave vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, Đurđic, u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Publika je u večernjem terminu pratila i emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”, dok je 25 odsto gledalaca bilo uz emisiju “Pretres nedelje sa Milanom”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program TV Pink!

#Gledanost