AKTUELNO

Isprobajte već danas Pinkove nove efekte!

RTV Pink pokrenula je na društvenoj mreži Instagram dva efekta koja su postala potpuni hit na ovoj platformi. Sada možete isprobati i saznati koji ste voditelj TV Pink, kao i koja ste prostorija u hiper-rijaliti programu "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Koji ste voditelj TV Pink možete saznati ukoliko kliknete - OVDE.

Koja ste prostorija u "Zadruzi" možete isprobati ukoliko kliknete - OVDE.

Foto: RTV Pink

I voditelji TV Pink isprobali su ovu opciju na svojim profilima, a ishodi su bili fenomenalni. Mnogima su krenule suze od smeha kada su videli koje kolege su ispali, a bilo je i onih koje je aplikacija toliko prepoznala da im je pokazala da liče na sebe.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Irina Vukotić = Predrag Sarapa

Voditeljki jutarnjeg programa "Novo jutro" Irini Vukotić aplikacija je pokazala da je ona Predrag Sarapa, takođe kolega iz jutarnjeg programa, što ju je veoma nasmejalo.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Nina Radulović = Nina Radulović

Voditeljki "Nacionalnog dnevnika" Nini Radulović, ovaj efekat na društvenoj mreži Instagram, pokazao je da liči na sebe, zbog čega nije skidala osmeh s lica.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Nemanja Velikić = Dušica Jakovljević

Nemanja Velikić, voditelj prvog jutarnjeg programa u našoj zemlji "Svitanje", pozvao je svoje pratioce na Instagramu da isprobaju ovaj efekat, a i sve obavestio da mu je aplikacija odabrala Dušicu Jakovljević.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Ana Šupić = Žika Nikolić

Voditeljka vremenske prognoze Ana Šupić, koja vas redovno obaveštava o meteo stanju i tokom jutarnjeg programa "Novo jutro" ispala je Žika Nikolić. To ju je posebno nasmejalo s obzirom na to da radi zajedno sa Žikom skoro svako jutro, a sarađivali su i na projektu "Žikina Šarenica". Ana je kratko poručila: "Žiko, počinjemo i da ličimo. S kim bi me drugo aplikacija uporedila?"

Foto: Instagram.com/rtvpink

Marija Egelja = Sanja Marinković

Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze TV Pink, pozvala je svoje pratioce na isprobaju Pinkov efekat na Instagramu. Nju je aplikacija uporedila sa koleginicom Sanjom Marinković.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Dea Đurđević = Ivan Golušin

Voditeljku "Novog jutra" Deu Đurđević aplikacija je uporedila sa kolegom koji vodi "Nacionalni dnevnik" - Ivanom Golušinom.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Foto: Instagram.com/rtvpink

Ivan Golušin = Ivan Golušin / Tanja Rađenović = Tanja Rađenović

Pinkove efekte na Instagramu isprobao je i voditelj "Nacionalnog dnevnika" Ivan Golušin. Ono što je zanimljivo jeste da je aplikacija pokazala da liči na sebe. Isto je bilo i u slučaju Tanje Rađenović.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Ana Pendić = Maja Manojlović

Voditeljka emisije "Paparaco lov" Ana Pendić koristeći Pinkove efekte poručila je pratiocima da joj je aplikacija pokazala da liči na svoju drugaricu i koleginicu Maju Manojlović.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Tijana Prica = Dušica Jakovljević

Voditeljki emisije "Premijera - Vikend specijal" Tijani Prici, efekat je pokazao da liči na Dušicu Jakovljević. Tijana je ujedno odlučila i da koleginici čestita rođendan.

Foto: Instagram.com/rtvpink

Darko Tanasijević = Marija Egelja

Darko Tanasijević, kog redovno imate priliku da gledate kao voditelja rijaliti programa "Zadruga", isprobao je Pinkove efekte, a ispao je Marija Egelja. Ovim povodom Darko se našalio i napisao: "U Beogradu mestimično oblačno, 14 stepeni."

Foto: Instagram.com/rtvpink

Milan Milošević = Darko Tanasijević

Još jedna zanimljiva kombinacija desila se nakon što je i voditelj Milan Milošević isprobao ovaj filter. Njega je aplikacija uporedila sa kolegom, takođe voditeljem Zadruge, Darkom Tanasijevićem.

Isprobajte Pinkove efekte već danas i tagujte Instagram profil RTV PINK!

Autor: Srđan Kuvekalović

#RTV Pink