AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u ondosu na sve komercijalne emitere u totalu, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Nacionalni dnevnik u 13” sa 22 odsto gledalaca i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaći serijski program ostvario je fantastične rezultate: istorijsko-ljubavni spektakl “Jugoslovenka” zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih formata na svim televizijama. Odlične rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Gostovanje Nade Topčagić, Ljube Aličića, Katarine Živković i Slobe Radanovića kod Ognjena Amidžića je sinoć pratilo skoro 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone “Zadruge”. Pored toga što je milionski auditorijum sva dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 27 odsto gledalaca bilo je uz emisiju “Zadruga 4 – Specijalni zadatak”.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink!

#AMI G SHOW

#Gledanost

#Jugoslovenka

#Nacionalni dnevnik

#Televizija Pink

#Zadruga

#informativna emisija

#utorak