AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Neobična životna priča očekuje vas i večeras od 23 časa u novoj epizodi emisije “DNK”. I ovog puta, Natalija Simović će uz pomoć najpreciznije DNK analize pokušati da učesnicima donese mir u dom i istinu za kojom toliko tragaju.

Ove nedelje pomoć je zatražio Dragan, koji želi da dokaže da je biološki otac trogodišnje devojčice koju je dobio u vezi sa Biljanom.

Njihova ljubav bila je fatalna: Dragan je Biljanu upoznao u kafani i to je bila ljubav na prvi pogled i bili su zajedno tri godine. Biljana je zatrudnela i, prema Draganovim rečima, sve je bilo super, međutim, ona iznenada odlazi o njega. 

Kako Dragan kaže, Biljana se opet zaljubila na prvi pogled i sa tim čovekom je takođe bila u vezi tri godine.

Kad je otišla odavde, ona se uzela sa tim čovekom – kaže Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Biljana tvrdi da nikad nije prevarila Dragana, te da ne razume zašt je pozvao emisiju “DNK”.

Nisam ja varala Dragana. Ja kažem: DNK će da kaže sve – samouvereno je rekla Biljana, a Nataliju je zanimalo šta to ona ima što toliko privlači muškarce.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta radiš to muškarcima, svi hoće da budu s tobom, hoće da im rodiš decu? – pitala je Natalija, ali BIljana nije imala odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana se trenutno nalazi kod Dragana koji želi da njih troje opet budu porodica – zapravo, uz DNK rezultate, Dragan želi da vrati BIljanu.

Uvek mislim na nju i na dete – kaže Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi jednom zauvek otklonio sumnje, Dragan je odlučio da pozove emisiju “DNK”, a od rezultata zavisi da li će Biljana i on nastaviti vezu.

Da li je Dragan otac Biljanine ćerke i da li će uprkos rezultatima ostati zajedno, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” večeras od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka