AKTUELNO

I tokom jučerašenjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink je značajnu prednost ostvarila među urbanom populacijom.

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa skoro 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: TV Pink

Nova epizoda istorijsko-ljubavnog spektakla “Jugoslovenka” bila je izbor Pinkove verne publike, a podjednako gledan bio je i Pinkov inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink

Večernji termin bio je rezervisan za Pinkov zabavni program – emisiju od koje strepe poznati “Paparazzo lov” pratilo je blizu 900.000 gledalaca, dok je čak 25 odsto auditorijuma bilo uz novu epizodu emisije “DNK”.

Foto: Pink.rs

Dan za nama obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na Balkanu, neverovatnih 26 odsto publike pratilo je emisiju “Zadurga 4 – Pitanja gledalaca”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno ostanite uz televiziju Pink! 

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink