AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Još jednu nedelju televizija Pink privodi kraju kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 19 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Popodnevni dnevnik“, a na listi najgledanijih formata našle su se i naše sportske vesti. Čak 15 odsto gledalaca je na televiziji Pink pratilo pokaznu antiterorističku vežbu MUP-a Srbije – „Obruč 2020“.

Foto: TV Pink

Verna Pinkova publika bila je uz novu epizodu istorijsko-ljubavnog spektakla „Jugoslovenk“, koja je zauzela visoku poziciju na top listi najgledanijih emisija. Uspeh je ostvario i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin je na televiziji Pink bio rezervisan za jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“, koji je pratilo 17 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

U danu iza nas, milionska publika pratila je dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, gledaoci su bili uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je 21 odsto auditorijuma pratio „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ u kasnom večernjem terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju najbližih! I ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost