AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Neobična životna priča ove nedelje odvela je ekipu emisije “DNK” u Mladenovac, a epizodu ćete gledati večeras u 23 časa na TV Pink. Natalija Simović će novim učesnicima, uz pomoć najpreciznije DNK analize, pokušati da donese mir i istinu za kojom tragaju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog puta, pomoć je od emisije „DNK“ zatražio Marko, koji želi da sazna da li je otac dečaka kog odgaja njegova majka Gorica

Markova partnerka ga je ostavila pre 11 godina, kada je on završio u zatvoru na odsluženju kazne od sedam i po godina. Odlaskom u zatvor, Marko je ostao bez žene, koja našpušta i njega i dete. Ona dete sa nepunih godinu dana ostavlja Gorici na ćuvanje i tokom 10 godina nije videla dete nijednom.

Bio je jedan Ciganin tu, ona se uvatila sa njim, dete mi je ostavila. Ona kad mu je rekla “sine”, on je pitao: “Što me zoveš sine kad me nisi očuvala”. A sad kad sam ga ja očuvala ovako bolesna, sad govori “moj sin”, nema “sin” – rekla je Gorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Povrh svega, Marko saznaje da je njegova partnerka otišla sa njegovim rođakom, a pošto se to dogodilo odmah nakon št je otišao u zatvor, rodila se sumnja da je ta veza trajala i kada su bili zajedno.

Ona je imala vezu sa jednim mojim bratom od tetke – piznao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marka grize savest jer prema detetu ne oseća očinsku ljubav i pokušava da se iskupi za izgubljene godine. 

Ja nisam znao da je to moje dete, mene dete smatra stricem, a ne ocem. Kada bih saznao da je moje, onda bih imao drugačije mišljenje o njoj. Možda i grešim dušu, možda je 90 odsto moje dete – rekao je Marko, a Natalija ga je ispravila:
Dete može da bude samo 100 odsto tvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi konačno saznao istinu i u miru nastavio život, Marko je odlučio da pozove emisiju “DNK”.

Da li je Marko biološki otac deteta koje je odgajala njegova majka, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” večeras u 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka