AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Paparaco lov"!

Nova epizoda emisije od koje strahuju poznati „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz priče koje su obeležile prethodnu nedelju i ekskluzivne snimke vodiće vas poznato Pinkovo lice Ana Pendić Radoš

S obzirom na to da je od porođaja deli nekoliko dana, ekipa „Paparaco lova“ pratila je Anu Sević. Ona će roditi drugo dete, a prvo sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem. Kako izgleda Ana samo nekoliko dana pred porođaj saznaćete večeras na Pinku, a videćete i u kakvim je odnosima sa bivšim Darkom Lazićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, problem između njih je eskalirao kada je Darko Lazić u „Premijera – Vikend specijalu“ izjavio da ćerku Lorenu nije video godinu dana, a da je razlog tome upravo Ana. Pevačica je odmah reagovala i na instagramu objavila dokaz da Darko govori neistinu. Potom je Darko priznao da je nenamerno slagao i da Lorenu viđa dva puta godišnje, da bi ubrzo rekao kako se pomirio sa Anom i da su izgladili odnose. Međutim, Ana ga je ponovo demantvala i poručila da će ga tužiti zbog neisplaćnih alimentacija za Lorenu, te da će se prvo ročište održati nakon porođaja. Da li su se strasti ipak smirile i da li Ana i Darko imaju ikakav kontakt, otkriva emisija „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je pokušala da drži svoj privatan život dalje od očiju javnosti, Katarina Grujić od medija nije uspela da sakrije vezu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem. Otkako su belodanili svoju vezu, Kaća i Marko ne prestaju da javno pokazuju da su zaljubljeni i srećni, a iako imaju mnogo poslovnih obaveza, trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Odnedavno su se pojavila priče da su započeli zajednički život, a kako izgleda Kaćina i Markova veza, videćete večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas snimci Mije Borisavljević i Bojana Grujića sa ćerkom Emom, snimci Jelene Kostov sa sinom Milijom, kao i urnebesni snimci Radiše Trajkovića Đanija koji ne može da se popne na motor.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi i još mnogo ekskluzivnih snimaka očekuje vas večeras od 22 časa u emisiji „Paparaco lovu“ na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Ana Sević

#Bojan Grujić

#Darko Lazić

#Jelena Kostov

#Katarina Grujić

#Marko Gobeljić

#Mia Borisavljević

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka