AKTUELNO

Još jedan dan u nedelji televizija Pink završila je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, a prednost je ostvarila i u posebnim grupama gledalaca – među publikom sa teritorije Beograda i među urbanom populacijom, dok je među gledaocima starosti od 18 do 49 godina bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Televizija Pink je sa 19 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komerijalnih televizija. Slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Popodnevni dnevnik“ i Pinkove sportske vesti.

Foto: Pink

Naš domaći igrani program ostvario je odlične rezultate – istorijsko-ljubavni spektakl „Jugoslovenka“ zauzeo je visoku poziciju na lsiti najgledanijih formata na svim televizijama. Podjednako gledan bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Večernji termin bio je rezervisan za emisiju od koje strepe poznati „Paparazzo lov“, dok je 18 odsto gledalaca pratilo novu epizodu emisije „DNK“.

Dan za nama obeležila je i četvrta sezona „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, neverovatnih 23 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I budite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti