AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink u dobro poznatim terminu: u nedelju uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne, premijerne priče, koje su obeležile nedelju za nama, vodiće vas tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je za uključenja sa terena najkomentarisanije priče zadužen Nemanja Vujičić.

O sadržaju svake emisije “Premijera – Vikend specijal” piše se i priča mnogo, a tako će biti i ove nedelje. Među svim aktuelnim pričama koje ćete videti ove nedelje, Nemanja Vujičić uspeo je da dobije još jednu ekskluzivu! Posle duge medijske pauze, za “Premijera – Vikend specijal” govorio je legendarni Dragan Džajić, koji je za Crvenu zvezdu igrao rekordnih 590 mečeva i postigao 287 golova, dok je za reprezentaciju Srbije igrao čak 85 puta. Po prvi put o svom detinjstvu, ranom ulasku u svet fudbala i svim problemima u ovom sportu, porodici, svim poteškoćama sa kojima se suočio, za „Premijera – Vikend specijal“ govori treća zvezdina zvezda.

Foto: RTV Pink/Promo

On je miljenik mladje publike. Velike uspehe nizao je na platnu u Rusiji. Sada je odlučio da svojim primerom pozove mlade da mu se pridruže. O novim ulogama, ljubavima, ali i svim planavima za “Premijera – Vikend specijal" govorio je jedan od najpopularnijih glumaca Miloš Biković.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Posle velike medijske pauze, izjavu za najgledaniju emisiju o poznatima je dala i supruga legendarnog Vlade Divca, Snežana Ana Divac. Kako izgleda njihov život u Kaliforniji, kako je Vlada i čime se bave i šta im je koronavirus ipak doneo, saznaćete u nedelju od 13:30 časova.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Godinu dana od svadbe decenije. Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili su prvu godisnjicu braka, a premijerna ekipa sa vama deli sve one detalje koje do sada niste mogli da čujete.

Foto: RTV Pink

Uživo iz Zagreba uključuje se Indira Levak, očekuju u vas i uživo uključenja iz Dubaija, a “Premijera – Vikend specijal” je i ovog puta bila tamo gde su svi važni događaji i aktuelne ličnosti.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Nedeljnu kafu sa Tijanom i Bojanom u studiju pije Sloba Radanović. Popularni pevač govoriće o poslu u vreme kronavirusa, planovima, a premijerno otkriva i kada staje na ludi kamen. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite mnogo premijernih priča u novom izdanju „Premijera – Vikend specijala“ danas od 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Divac

#Bogdana Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Dragan Džajić

#Dragan Džajić Džaja

#Indira Levak

#Miloš Biković

#Premijera

#Premijera Vikend Specijal

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Sloba Radanović

#Snežana Divac

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#Vlade Divac

#emisija