AKTUELNO

Biće ovo uzbudljivo veče!

Na samom početku nedelje zadrugari su dobili priliku kakvu nisu imali od samog početka "Zadruge 4" - da sami izaberu vođu. Velikom većinom glasova oni su odlučili da na to mesto postave Kristijana Golubovića, koji se pokazao kao nesvakidašnji vođa. Jedna od odluka koje je Golubović doneo je da baca svo prljavo posuđe koje zadrugari ostave za sobom u bazen, što je urodilo plodom, jer sada kuća izgleda nikad čistije.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, za rijaliti takmičenje mnogo je bitnija njegova odluka o izboru zadrugara koji nedelju provode u sobi za izolaciju. On je za svoja dva potrčka odabrao Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, bivše partnere čije je turbulentni odnos potresa imanje već tri sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari će večeras glasati i donetu odluku kome od njih dvoje žele da vide leđa. Osoba koju zadrugari nominuju ići će u duel sa takmičarem koji ove nedelje ima najmanju podršku publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svakog petka, voditelj Darko Tanasijević će i večeras ući u Belu kuću, kako bismo saznali ko će se od zadrugara boriti za opstanak u nedelju uveče u emisiji "Izbacivanje".

Foto: Jelena Simonović

Darko je upravo ušao na imanje, a emisiju "Nominacije" možete pratiti uživo na televiziji Pink!

Autor: M. P.

#Darko Tanasijević

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Nominacije

#Zadruga

#Zadruga 4