AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 19 odsto, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavlja se trend odličnih rezultata naše informativne redakcije. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.200.000 gledalaca bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Nacionalni dnevnik“ u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i kratka forma vesti „Minut, 2“.

Foto: TV Pink

Pinkova verna publika bila je i uz inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika bila je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 28 odsto auditorijuma bilo uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na poverenju koje nam poklanjate već 26 godina! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink