AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju i ostavila iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija je bila gledanija i u posebnim kategorijama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među publikom sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Naš inostrani igrani program bio je izbor milionske publike – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju „Ami G Show“. Uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića bilo je više od 1.100.000 gledalaca, te je „Ami G Show“ bila najgledanija zabavna emisija svih komercijalnih televizija, i najgledanija emisija u svom terminu.

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja koja je pratila milionska publika, čak 24 odsto auditorijuma bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink