AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto gledalaca bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije, u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija na svim komercijalnim televizijama, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“ koji je prati 21 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Veliki uspeh ostvario je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin na našoj televiziji bio je rezervisan za zabavne emisije. Sinoćni „Paparazzo lov“ pratilo je više od 1.000.000 gledalaca, dok je uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo čak 25 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 31 odsto gledalaca bio je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost