AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Još jednu nedelju televizija Pink privodi kraju kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odso udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija televizija u odnosu na sve emitere. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među pulikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa više od 1.000.000 gledalaca, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je i „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: Promo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu jedinstvenog šou programa za upznavanje „Brak na neviđeno“, koju je pratilo 17 odsto gledalaca.

I jučerašnji dan obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni rijalitija „Zadruga“. Pored dirketnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika je u opodnevnom terminu pratila emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“, dok je 22 odsto auditorijuma unoćnom terminu bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“.

#Gledanost