AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu sa 18 odsto udela u gledanosti bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pred totala, televizija Pink je u danima vikenda bila ubedljivo najgledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizia Pink je bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelju je na Pinku obeležila najgledanija politička talk show emisija „Hit Tvit“. Gostovanje dirketorke nove bolnice u Batajnici dr Tatjane Adžić Vukićević, člana predstavništva Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića i lidera Lige socijademokrata Vojvodine Nenada Čanka kod Verice Bradić pratilo je skoro 1.400.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa blizu 1.100.000 gledalaca, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, ali i Pinkove sportske vesti. „Novo jutro“ je sa 20 odsto udela u gledanosti u subotu bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa.

Foto: TV Pink

U petak je čak 21 odsto auditorijuma na televiziji Pink pratilo konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

I zabavni program naše televizije bio je izbor milionskog auditorijuma. Reprizno izdanje „Paparazzo lova“ gledalo je 17 odsto publike, dok je uz autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“ bilo 19 odsto gledalaca. Nedelja je protekla uz najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Emisiju posvećenu iznenada preminulom pevaču Džeju Ramadonovskom gledalo je 1.600.000 gledalaca.

Foto: Logo

Pinkov inostrani igrani program je u danima vikenda ostvario značajne rezultate – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Vikend za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ i „Zadruga 4 – Nominacije“. Čak 19 odsto gledalaca pratilo je u subotu emisiju „Zadruga 4 - Pitanja novinara“, dok je 20 odsto auditorijuma u nedelju bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Izbacivanje“.

Foto: Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink