AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink je u danu iza nas zauzela lidersku poziciju kako u odnosu na sve komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među gledaocima iz Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz Pinkovu centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ bilo je skoro 1.200.000 gledalaca, te je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Čak 21 odsto auditorijuma je na televiziji Pink pratilo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića uživo iz Palate Srbije.

Foto: TV Pink

Veliku pažnju privukao je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za emisiju „Paparazzo lov“, koja je ovog puta bila posvećena Džeju Ramadanovskom. Specijal u znak sećanja na iznenada preminulog pevača gledalo je 19 odsto auditorijuma. Uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo je čak 23 odsto gledalaca.

Foto: TvPink

„Zadruga 4“ nastavlja da obara rekorde gledanosti. Pored toga što je milionski auditorijuma sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti, neverovatnih 28 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink