AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu o kojoj će se pričati.

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz sve pripreme za venčanje će vas kao i do sada voditi Milica Kon

Ovonedeljna mlada je Bojana Jakovljević koja dolazi iz Vrnjačke Banje. Radi kao konobarica iveoma je zanimljiva devojka – za sebe kaže da se razlikuje od drugih devojaka jer može da oprosti prevaru.

Ono što ja tolerišem, druge devojke ne tolerišu. Na primer, ja bih oprostila prevaru, ali da me laže, to nikad – rekla je Bojana u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije „Brak na neviđeno“ procenio je da je njen idealan partner Filip Pokvić iz Novog Sada. Filip je napunio 18 godina, misli da je vreme da se oženi i sada traži ženu svog života.

Ja sad imam 18 godina, juče sam napunio, i rekao sam: Vreme je za brak – kaže Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta u trećoj sezoni „Braka na neviđeno”, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Kako bi se bolje upoznali, pomoći će im VIP gost – ove voditelj i glumac Dragan Marinković Maca saznaće neverovatne činjenice o budućim mladencima. On je za mladoženju imao vema zanimljivo pitanje.

Bi li joj rekao da abortira? – pitao je Maca
E to je dobro... – počeo je Bojan da odgovara, ali ga je Maca prekinuo:
Kako bolan da abortira, nema abortusa!

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, astrolog Luna otkriće skrivene porive budućih mladenaca.

Možeš da se oslobodiš pored nje, pa čak i neke seksualne fantazije koje čuče u tebi, a još ih nisi ostvario – rekla je Luna.

Da li su psiholozi doneli dobru odluku, Bojana i Filip će saznati u emisiji „Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, njih dvoje će se venčati, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Bojana i Filip idealni partneri, saznaćete u novoj epizodi treće sezone emisije „Brak na neviđeno“ večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka