AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Promo

Naš inostrani igrani program bio je izbor milionske publike – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.Večernji termin bio je u znaku jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“, koji je gledalo 16 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs

Četvrta sezona „Zadruge“ nastavlja da obara rekorde. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju „Zadurga 4 – Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je 23 odsto publike bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink