AKTUELNO

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelo u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere.

Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: RTV Pink/Miša Obradović

Prvu epizodu nove domaće serije na našoj televiziji, „Zlatni dani“, pratilo je skoro 1.200.000 gledalaca! Ova romantična komedija sa Tamarom Krcunović i Andrijom Kuzmanovićem u glavnim ulogama apsolutno je osvojila gledaoce već na početku – sa udelom u gledanosti od 20 odsto, „Zlatni dani“ zauzeli su 4. mesto na listi svih TV formata u Srbiji i bili ubedljivo najgledanija domaća serija na svim televizijama!

Foto: TV Pink Printscreen

Pored domaće serijskog programa, i inostrani je ostvario zapažene rezulate – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti!

Izbor publike bio je i naš informativni program. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je 22 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najblližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink