AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 16 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Pink bila je gledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina iz Beograda i među urbanom populacijom. Sa čak 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaći igrani program nastavlja sa odličnim rezultatima – nova epizoda romantične komedije „Zlatni dani“ zauzela je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. I inostrani igrani program bio je izbor milionske publike – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu emisije od koje strepe poznati „Paparazzo lov“ koju je rpatilo 17 odsto gledalaca, dok je uz „DNK“ bilo 21 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, čak 23 odsto gledalaca pratilo je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Televizija Pink

#sreda