AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, vikend za nama protekao je u znaku televizije Pink, koja je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu sa 20 odsto udela u gledanosti bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, televizija Pink ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve emitere u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš informativni program bio je izbor milionskog auditorijuma. Najgledaniju političku talk show emisiju „Hit Tvit“ i gostovanje premijerke Republike Srbije Ane Brnabić, pevačice Nataše Bekvalaca i epidemiologa Branimira Nestorovića pratilo je više od 1.200.000 gledalaca. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom sva tri dana vikenda bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. U subotu, „Novo jutro“ je sa 18 odsto udela u gledanosti i blizu 1.000.000 gledalaca bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije jutarnjih programa svih komercijalnih televizija ali i Javnog servisa.

Foto: TV Pink Printscreen

Čak 17 odsto auditorijuma je u nedelju u direktnom prenosu na televiziji Pink pratilo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i otvaranje nove kovid bolnice u Kruševcu. Konerenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa je u petak na televiziji Pink pratilo 19 odsto gledalaca.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

I Pinov zabavni program ostvario je zapažene rezultate. U subotu su gledaoci pratili reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“, dok je 18 odsto auditorijuma bilo uz autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“. Najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je u nedelju gledalo više od 1.200.000 gledalaca.

Foto: PROMO

Verna Pinkova publika je u danima vikenda bila uz naš inostrani serijski program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Vikend je protekao u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika bila je uz emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“, „Zadruga 4 – Nominacije“ i „Zadruga 4 – Izbacivanje“. Emisija „Zadruga 4 – Vanredno ubacivanje“ našla se u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama, dok je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ bilo neverovatnih 25 odsto gledalaca!

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program televizije Pink!

#Zadruga