AKTUELNO

Još jednu nedelju, televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 16 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere.

Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publiko starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa čak 19 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Promo

Naš domaći serijski program beleži fantastične rezultate – romantična komedija „Zlatni dani“ je u danu iza nas bila izbor verne Pinkove publike. Pored domaćeg, i inostrani igrani program ostvario je zapažene rezultate – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Četvrta sezona rijalitija „Zadruga“ nastavlja da obara rekorde gledanosti. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je 23 odsto gledalaca pratilo „Pretres nedelje sa Milanom“.

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju vaših najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost