AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink završava kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa čak 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju i ostavila iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Televizija Pink je sa neverovatnih 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum poklonio je poverenje našem informativnom programu. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Odlične rezultate su ostvarili i „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: PROMO

Pinkova verna publika je u danu iza nas bila uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“, a novu epizodu je sinoć pratilo 19 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs

Dan za nama obeležila su turbulnetna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, milionski auditorijum pratio je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ u dnevnom terminu, dok je u noćnom terminu čak 23 odsto gledalaca bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju vaših najbližih! I naravno, budite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink