AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Još jednu nedelju televizija Pink započela je kao najglednaija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 16 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljvo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 19 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako među komercijalnim televizijama, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.050.000 gledalaca bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Novogodišnju konferenciju za novinare predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića je na televiziji Pink pratilo 18 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Naš inostrani igrani program bio je izbor verne Pinkove publike – serije „Zakletva“ i nova turska serija „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je 25 odsto gledalaca bilo uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala što smo bili vaš izbor i u ovoj 2020. godini! Budite odgovorni i tokom novogodišnjih praznika – ostanite kod kuće uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink