AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Televizija Pink vam želi srećnu Novu godinu i predstojeće božićne praznike! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju najbližih! I naravno, budite uz program vaše televizije Pink!

Pretposlednjeg dana ove godine, televizija bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija je ostvarila značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 19 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u ondosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana sa blizu 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i kratka forma vesti „Minut, 2“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin bio je rezervisan za emisiju „Paparazzo lov“ dok je uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo čak 21 osto gledalaca!

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone rijaltija „Zadruga“. Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 25 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“!

#Gledanost