AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Osim što je sa 16 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink ostvarila je značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 19 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolitno najgledanija među svim komercijalnim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša verna publika izabrala je da se informiše uz naš program. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa blizu 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“, uz koji je bio 21 odsto publike.

Foto: TV Pink

I naš inostrani igrani program ostvario je zapažene rezultate – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila je četvrta sezona „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, milionska publika bila je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 23 odsto auditorijuma pratilo emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju koje nam poklanjate već 26 godina! Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam vaša televizija Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink