AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, mešu urbanom populacijom, ali i mešu gledaocima iz Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

 Pinkova centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevni'' je sa blizu 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je ''Nacionalni dnevnik u 10'',''Nacionalni dnevnik u 13'' i ''Popodnevni dnevnik''.

Foto: TV Pink

Milionski auditorijum bio je uz naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju ''Ami G Show''. Uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića sinoć je bilo više od 1.200.000 gledalaca.

Foto: TvPink

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone ''Zadruge''. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, čak 24 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju ''Zadruga 4 – Specijalni zadatak'' u noćnom terminu.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program najgledanije komercijalne televizije! Srećne božićne praznike želi vam vaša televizija Pink!

#Gledanost

#TV Pink