AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je sa 16 odsto udela u gledanosti i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored totala, televizija Pink je ostvarila značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godine, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa blizu 1.000.000 gledalaca, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je i „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Verna Pinkova publika pratila je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za autorsku emisiju Ognjena Amidžića. Delove najboljih i njazanimljivijih emisija u 13. sezoni, odnosno „Ami G Show – Best Of“, sinoć je pratilo više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: STUD1ONE/Pink.rs

Dan za nama obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, milionski auditorijum je u popodnevnom terminu uživo pratio igricu u Beloj kući, dok je 17 odsto gledalaca pratilo žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink