AKTUELNO

Očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda!

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz najintrigantnije priče o javnim ličnostima vodiće vas dobro poznato TV lice – Ana Pendić Radoš.

Ulazak Vuka Moba u „Zadrugu 4“ bilo je jedno od najvećih iznenađenja u aktuelnoj sezoni, posebno ako se uzme u obzir da je u spoljnom svetu ostavio trudnu verenicu Oliveru Konatar. Ali, u nedelji za nama postalo je jasno da je Vuk Mob imao sve isplanirano – u „Zadrugu 4“ je ušao na određeni vremenski period, a pre nekoliko dana je i zvanično napustio rijaliti kako bi bio uz verenicu u poslednjim danima trudnoće i nakon rođenja deteta. Prve snimke Vuka Moba nakon izlaska iz „Zadruge 4“ sa izabranicom u devetom mesecu trudnoće, videćete večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

„Paparaco lov“ se bavio i sociološkim fenomenom – zbog čega je omladina Srbije u suzama zbog raskida tinejdžerskih zvezda Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voajaž, i Anđele IgnjatovićBreskvice. Njih dvoje bili su najpopularniji ljubavni par sa armijom obožavalaca, uglavnom mlađe publike, a njihov raskid odjeknuo je u javnosti kao bomba. Međutim, „Paparaco lov“ otkriva da li su Voajaž i Breskvica zaista raskinuli ili je u pitanju samo medijski trik.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoznatiji paparaci u Srbiji love poznate tamo gda ih najmanje očekuju – a to je ove nedelje bio slučaj i sa Natašom Bekvalac. Popularnu pevačicu je ekipa zatekla u frizerskom salonu, a zbog čega su je uporedili sa vanzemaljcem, saznaćete večeras od 22 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je postala majka, Seka Aleksić se više posvetila sinovima i porodici, nego karijeri, te su retki momenti kada je možemo videti u javnosti. Ekipa „Paparaco lova“ se uputila do njenog doma, te ćete večeras saznati kako izgleda njen život u Staroj Pazovi. 

Foto: TV Pink Printscreen

„Paparaco lov“ se bavio i porodičnim životom Saše Matića i Novaka Đokovića, a ekskluzivni snimci očekuju vas večeras na TV Pink. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo snimaka, zato ne propustite novo izdanje emisije „Paparaco lov“ večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka