AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 16 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u totalu, televizija Pink ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među publikom sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa blizu 1.000.000 gledalaca, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Verna Pinkova publika pratila je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

I naši zabavni formati ostvarili su zapažene rezultate – skoro 1.000.000 gledalaca bilo je uz emisiju „Paparazzo lov“, koja je zauzela 6. mesto na listi najgledanijih formata na svim televizijama, dok je 16 odsto auditorijuma ratilo novu epizodu emisije „DNK“. Milionski auditroijum je u ponoć Srpsku Novu godinu dočekao uz program televizije Pink.

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, čak 21 odsto auditorijuma pratio je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

#Gledanost