AKTUELNO

Ne propustite vašu nedeljnu dozu premijernih priča o poznatima!

I ove nedelje vaša omiljena emisija koja se bavi životima poznatih ''Premijera - Vikend specijal'' donosi sve same ekskluzive, pa ćete tako imati priliku da čujete i šokantnu ispovest poznate pevačice Goce Božinovske, koja je govorila o ljubavi i životu sa Zoranom Šijanom, nemiloj situaciji u kojoj se našla, ali i lepim vestima da će joj sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić podariti unuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Lazetić ekskluzivno će govoriti o svom novom pozivu. Nakon duže medijske pauze, pevač Hari Mata Hari govoriće pred premijernim kamerama.

Svetlana Ceca Ražnatović u žiži je interesovanja javnosti zbog svog novog emotivnog partnera Bogdana Srejovića, ali i juče održanog pomena pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, a detalji vas očekuju u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic/Pink.rs

Predrag Živković Tozovac uključiće se u emisiju uživo sa medenog meseca na Avali, a premijerna ekipa pripremila je rođendansko iznenađenje pevačici Lepoj Lukić.

Ivana Stamenković Sindi ekskluzivno će govoriti o svom detetu i bivšem mužu, dok će Jasna Milenkovć Jami govoriti o plastičnim operacijama kojima se podvrgla.

Foto: Instagram.com

Premijerna ekipa sa poznatim ljubavnim parom Anom Korać i Davidom Dragojevićem iznenadila je mališane novogodišnjim paketićima, dok je Anđela Ignjatović Breskvica prvi put govorila o raskidu sa Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Dobro poznata lica Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće u studiju Anabelu Atijas, sa kojom će govoriti o svim aktuelnim temama iz njenog života.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Takođe, očekuju vas uključenja iz Dubaija, sa Maldiva i sa Kipra, a koje poznate face će se javiti sa egzotičnih destinacija, saznaćete predstojeće nedelje.

Ne propustite novo, spektakularno izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju, 17. januara u 14 časova.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska