AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink. Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored totala, ružičasta televizija bila je ubedljivo gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među publikom sa teritorije Beograda. Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program naše televizije bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, Popodnevni dnevnik“, Pinkove sportske vesti, kao i kratka forma vesti „Minut, 2“.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak je 14 odsto auditorijuma na televiziji Pink pratilo konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Nedelju je na našoj televiziji obeležio najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“, koji je pratilo blizu 1.300.000 gledalaca.

I naši zabavni formati ostvarili su odlične rezultate – milionska publika bila je u subotu uz autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“, dok je u nedelju uz najgledaniju emiisju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ bilo skoro 1.300.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Pinkova verna publika pratila je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav su se u danima vikenda našle u samom vrhu gledanosti.

Dane iz nas obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliri na ovim prostorima, milionski auditorijum pratio je emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ i „Zadruga 4 – Nominacije“. Uz „Zadruga 4 – Izbacivanje bilo je 21 odsto publike, dok je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ pratilo neverovatnih 23 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti