AKTUELNO

Nove epizode najhumanijeg TV serijala.

U aktuelnoj televizijskij sezoni, TV Pink ostala je verna formatima koje volite, te ćete novu sezonu najhumanijeg TV serijala „Kuća od srca“ gledati u novom terminu – od nedelje 24. januara u 12 časova. Produkcijska kuća „Shadow Production“ realizovala je sedmu sezonu „Kuće od srca“ – serijala koji je do sada uspeo da zbrine više od 30 ugroženih višečlanih porodica u Srbiji, koje su bile na ivici egzistnecije.

I u novoj sezoni, voditelj Žarko Lazić će nastaviti da se bori za bolju budušnost najsiromašnijih porodica, a nove epizode gledaćete svake nedelje u 12 časova na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Najdramatičnija sezona do sada donosi snažne priče o ljudima koji žive u siromaštvu i često gotovo nemogućim uslovima. Oni nemaju dom kakav zaslužuju, a zbog neadekvatnih uslova koji prete da ugroze živote i zdravlje porodice, najviše ispaštaju deca. 

Usled susreta sa surovim udarcima života deca mogu da izgube pravo na svoje detinjstvo. Urušeni plafoni i krovovi, zidovi puni vlage svedoče o tome da su ove porodice za dlaku izbegle smrt. 

Njihove sudbine su neizvesne, a potresne ispovesti ostaviće gledaoce bez daha. Žarko Lazić je i u ovoj sedmoj sezoni na humanoj misiji da proodicama širom Srbije obezbedi bolju budućnost.

Foto: Jelena Simonović

Nehumani uslovi, kratak rok za gradnju, porodični problemi i nesuglasice su samo neke od prepreka sa kojima se susrela ekipa serijala „Kuća od srca“. Očekuje nas puno uspona i padova, dramatični sudar želja i mogućnosti postavio je pravi izazov za ekipu, a da li će uspeti u misiji i spasiti porodice Srbije, saznaćete u novoj sedmoj sezoni najhumanijeg serijala.

Ne propustite nove životne priče i borbu za bolje sutra u sedmoj sezoni TV serijala „Kuća od srca“ od 24. januara, svake nedelje u 12 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Shadow Production

#TV serijal

#Televizija Pink

#najhumaniji TV serijal

#voditelj

#Žarko Lazić