AKTUELNO

Svakog radnog dana u 22h na TV Pink!

Na TV Pink nastavlja da se emituje kvalitetan domaći serijski program – nakon brojnih uspešnih ostvarenja, od večeras svakog radnog dana u 22 časa će se prikazivati urnebesna komedija “Nek ide život”, autora Slobodana Šuljagića, a tim povodom je večeras u "Nacionalnom dnevniku" gostovala Paulina Manov, jedna od glavnih glumica nove hit serije.

Foto: Promo

- Ja sam jako uzbuđena što večeras počinje emitovanje ove serije! Mogu da kažem da svi koji su voleli seriju "Ljubav, navika, panika" će sigurno voleti i "Nek ide život", a oni koji nisu gledali - gledaće ovu seriju punu nestašluka, što bi rekao moj sin, porodice Savković - istakla je glumica u razgovoru sa Tanjom Rađenović, a potom dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

To je serija puna komičnih situacija, zanimljivih likova. To je jedna porodica iz našeg komšiluka... Negativci koje ćete voleti. U ovom serijalu imamo 44 epizode, svaka epizoda je pričica o Savkovićima posebno. Kako sam rekla, to je šarmantna porodična komedija, dosta gostiju je bilo - tu je Katarina Radivojević, Katarina Marković, Marijana Mićić, Mirka Vasiljević, Ljubinka Klarić i mnogi drugi... Meni je najvažnije kako će publika prihvati porodicu Savković, biće sigurno dobrih fora, nadam se da će se publici dopasti koliko se nama dopalo. Šuljagić je majstor ovog žanra, a ovakvu vrstu serije nemamo trenutno na televizijskom repertoaru.

Autor: D.T.

#Nek ide život

#Paulina Manov