AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji i na početku ove nedelje.

Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, a bila je skoro duplo gledanija od drugoplasirane komercijalne televizije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike – sa 22 odsto auditorijuma bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i od Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvu epizodu nove domaće serije, sitkoma „Nek ide život“ sinoć je pratio milionski auditorijum. Serija autora kultnog ostvarenja „Ljubav, navika, panika“ Slobodana Šuljagića, sa Anđelkom Prpić, Ljiljanom Stjepanović, Miodragom Fišekovićem, Milanom Kovačevićem, Paulinom Manov i Nebojšom Ljubišićem u glavnim ulogama osvojila je gledaoce u Srbiji. Sa 18 odsto udela u gledanosti, urnebesna komedija „Nek ide život“ našla se na 6. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: Promo

Pored domaćeg programa, fantastične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „ Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Popodnevni dnevnik“ koji je pratilo 21 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj dodeli plakete za životno delo legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću, a direktan prenos ove svečanosti povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički je na televiziji Pink pratilo 18 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika bila je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 27 odsto gledalaca pratilo „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!