AKTUELNO

Jučerašnji dan televizija Pink završila je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezulatati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Osim što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Naši informativni formati bili su izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija. Sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“, uz koji je bilo 18 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Nova domaća serija na našoj televiziji „Nek ide život“, oduševila je gledaoce u Srbiji. Drugu epizodu ovog urenebesnog sitkoma pratilo je 17 odsto auditorijuma, te je „Nek ide život“ zauzeo sedmu poziciju na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: Promo

Podjednako dobre rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

„Ami G Show“ je još jednom dokazao da je ubedljivo najgledanija late night emisija! Sinoćna emisija je sa 25 odsto udela u gledanosti ušla u top 10 na listi najgledanijih TV formata – što znači da je uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića bio svaki četvrti gledalac!

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima, neverovatnih 24 odsto gledalaca bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink