AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je u danima vikenda bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored totala, televizija Pink bila je glednija i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program naše televizije bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. U petak je 18 odsto auditorijuma na televiziji Pink pratilo konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. „Novo jutro“ je sa 16 odsto publike u subotu bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji –u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali Javnog servisa. Nedelju je na našoj televiziji obeležio najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“, koji je pratilo blizu 1.300.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

 I naši zabavni formati ostvarili su odlične rezultate – milionska publika bila je u subotu uz autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“, a u nedelju uz prvu emisiju nove sezone serijala "Kuća od srca", dok je uz najgledaniju emiisju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ bilo skoro 1.200.000 gledalaca.

Pinkova verna publika je u petak bila uz novu epizodu domaćeg sitkoma „Nek ide život“, a podjednako dobre rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav su se u danima vikenda našle u samom vrhu gledanosti.

Dane iz nas obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliri na ovim prostorima, milionski auditorijum pratio je emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“, „Zadruga 4 – Nominacije“ i „Zadruga 4 – Vanredno ubacivanje“. Uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ bilo je 20 odsto publike, uz emisiju „Zadruga 4 – Izbacivanje“ je bilo 22 odsto gledalaca, dok je neverovatnih 32 odsto auditorijuma pratilo emisiju „Zadruga 4 – Igra istine“.

#Gledanost