AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom i gledaocima sa teritorije Beograda, dok je u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godine i u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, ružičasta televizija bila gledanija i od Javnog servisa Srbije. Sa 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bil ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i „Nacionalni dnevnik u 10“, kao i „Popodnevni dnevnik“, koji se sa 22 odsto auditorijuma našao u top 10 na listi najgledanijih TV formata. „Novo jutro“ je u danu iz nas, sa 20 odsto gledalaca, bilo najgledaniji jutarnji program – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: Promo

Naš domaći serijski program bio je izbor milionske publike – uz novu epizodu sitkoma „Nek ide život“ bilo je 15 odsto auditorijuma. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Milionski auditorijum je tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, čak 22 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 34 odsto auditorijuma pratilo „Pretres nedelje sa Milanom“.

#Gledanost