AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanilni rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 18 odsto duela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocim sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa blizu 1.000.000 gledalaca bila najglednaija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“, koji je pratilo 22 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink

Izbor verne Pinkove publike bili su i naši zabavni formati – kratke forme vesti po poznatima – „Premijera“ i „Ekskluzivno“ pratilo je 17, odnosno 18 odsto audtorijuma.

Foto: TvPink

Naš domaći serijski program ostvario je odlične rezultate – sitkom „Nek ide život“ je i u danu iza nas zauzeo visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“. Sa 18 odsto gledalaca, „Brak na neviđeno“ našao se u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: TvPink

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je svaki četvrti gledalac, odnosno 25 odsto auditorijuma, bio uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink