AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Poslednji vikend u januaru protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored toga što je u totalu bila lider među svim komercijalnim emiterima, televizija Pink je u danima vikenda ostvarila značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u rethodna tri dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. U petak je „Novo jutro“, sa 20 odsto udela u gledanosti, bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa je na televiziji Pink pratilo 19 odsto auditorijuma.

Ekskluzivni intervju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića iz Pariza, pred susret sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, sinoć je na televiziji Pink pratio milionski auditorijum. Nedelju je na Pinku obeležio i najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“, koji je gledalo skoro 1.100.000 gledalaca!

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavni program ostvario je fantastične rezultate – u subotu je verna Pinkova publika bila uz autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“, u nedelju je 19 odsto auditorijuma pratilo najhumaniji TV serijal „Kuća od srca“, dok je nedeljno popodne proteklo u znaku najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, uz koju je bilo više od 1.300.000 gledalaca.

Naš domaći serijski program bio je izbor milionske publike – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako gledan bio je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Dane vikenda obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ i „Zadruga 4 – Nominacije“, uz emisiju „Zadruga 4 – Izbacivanje“ bilo je 21 odsto gledalaca, dok je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ bilo neverovatnih 34 odsto auditorijuma, odnosno skoro 1.100.000 gledalaca.

#Gledanost